Inhalt
Info
Valid HTML 4.01 Transitional Creative Commons Lizenzvertrag
rss
Grüezi • ยินดีต้อนรับครับ
Le chef
11. September 2025
Gaumometer
avg = 0 ,  n = 0


Sauce_Mornay.php    3723 Bytes    04-05-2025 16:12:08


Sauce Mornay • Käsesauce


Eine Tochtersauce von Mme Béchamel • Weisse Saucen




Sauce Mornay

Serviervorschlag





Zutaten (600 ml)




• 500 gr. Béchamelsauce
• 120 gr. Parmesan, gerieben oder Gruyère, gerieben
• 1 TL Kümmel, gemahlen
• Salz, Pfeffer




Zubereitung




Die Béchamelsauce erwärmen und den gerieben Käse zugeben. Unter stetem Rühren den Käse einarbeiten.

Mit Kümmel, Salz und Pfeffer würzen.




Einsatzbereiche




• Teigwaren, Lasagne
• Überbacken von Gemüse, Pilzen,...




✈ Share your thoughts



The webmaster does not read these comments regularely. Urgent questions should be send via email. Ads or links to completely uncorrelated things will be removed.


Your Browser says that you allow tracking. Mayst we suggest that you check that DNT thing ?

 
t1 = 7000 d

t2 = 410 ms

★ ★ ★  Copyright © 2006 - 2025 by changpuak.ch  ★ ★ ★

Impressum