Inhalt
Info
Valid HTML 4.01 Transitional Creative Commons Lizenzvertrag
rss
Grüezi • ยินดีต้อนรับครับ
Le chef
20. July 2024
Gaumometer
2 stars
Note 2.00 bei 1 Stimmen.



Stichwörter :
Sauce_Nougat.php    3469 Bytes    23-05-2024 15:20:11


Nougatsauce


Grundrezept, Kochkurs Freies Gymnasium Basel, Frau Meyer





Nougatsauce




✈ Zutaten (500 ml)




• 500 mL Rahm (35%)
• 200 gr Nuss-Nougatmasse
• 100 gr Schokolade (Edelbitter, 85% Cacao)
• 100 mL Amaretto (Italienischer Mandellikör)
• Salz





✈ Zubereitung




Den Rahm langsam erhitzen. Nougat und Schokolade darin unter Rühren schmelzen. Amaretto untermischen und mit Salz abschmecken.




✈ Share your thoughts



The webmaster does not read these comments regularely. Urgent questions should be send via email. Ads or links to completely uncorrelated things will be removed.


Your Browser says that you allow tracking. Mayst we suggest that you check that DNT thing ?

 
t1 = 6582 d

t2 = 200 ms

★ ★ ★  Copyright © 2006 - 2024 by changpuak.ch  ★ ★ ★

Impressum